Överlägg

Coronaviruset och Colligios dagliga verksamhet

Colligio följer utvecklingen av coronaviruset COVID-19 noggrant och vi förhåller oss till rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten.

I dagsläget pågår vår verksamhet precis som vanligt, dock med skillnaden att många av våra upphandlingskonsulter arbetar på distans istället för på plats på kontoret eller ute hos kund. Skype- och andra digitala möten fungerar utmärkt och som situationen ser ut just nu har vi alla förutsättningar att bistå vid upphandlingsuppdrag i samma utsträckning som tidigare.

Vad gäller våra utbildningar är utgångspunkten att genomföra dem enligt plan, men vi följer naturligtvis läget även här och informerar vid behov om eventuella förändringar. Vi vill tipsa om att vi även har möjlighet att genomföra skräddarsydda uppdragsutbildningar för små grupper.

Vi är måna om att våra pågående uppdrag ska fullföljas enligt plan och med den kvalitet och omsorg som vi alltid vill att ska finnas som röd tråd i det vi gör. Om er organisation behöver hjälp med ett nytt upphandlingsuppdrag så tveka inte att höra av er.

Vår högsta prioritet är dock alltid våra kunders och medarbetares trygghet och därför ber vi dig som vill komma i kontakt med oss att inledningsvis ringa eller skicka e-post.

Varmt välkommen att höra av dig!

Kontaktuppgifter till våra kontor och medarbetare

Kontaktformulär

Scroll Up