Överlägg

Upphandlingskonsulter inom IT och byggentreprenader

Vill du bli vår nya medarbetare? Vi söker upphandlingskonsulter inom IT och byggentreprenader till våra kontor i Stockholm och Göteborg.

Colligio är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom offentlig upphandling och vi söker dig som vill jobba som upphandlingskonsult. På uppdrag av och i samarbete med våra kunder driver vi upphandlingsprojekt mot uppsatta mål.

I rollen som upphandlingskonsult har du goda möjligheter att vara med och bestämma vilka uppdrag som hamnar på ditt skrivbord. Vi har stort förtroende för våra medarbetare och så länge du får arbetet gjort har du stor frihet att lägga upp din arbetsdag på det sätt som passar dig bäst.

Vi har även verksamhet i Falun, Norrköping, Jönköping och Malmö, så om du någon gång skulle vilja flytta från storstaden står dörrarna alltid öppna på något av våra andra kontor!

Vem söker vi?

Vi letar efter dig som brinner för upphandlingsfrågor. Du är driven och tar dig med glädje an nya och spännande projekt. Vi arbetar alltid i team så är det väldigt viktigt att du är en samarbetsvillig person som alltid strävar efter att vara kommunikativ, lösningsorienterad och pedagogisk.

Till rollerna som entreprenadupphandlingskonsult och IT-upphandlingskonsult söker vi dig som har flera års erfarenhet av upphandling inom offentlig sektor. Din bakgrund kan variera så länge du har arbetat med upphandling inom entreprenad eller IT tidigare.

Låter det intressant?

Har du frågor är du välkommen att kontakta VD Johan Lundvall på telefon 08-120 470 01 eller e-post: johan.lundvall@colligio.se.
Ansökan med CV skickas till Johan Lundvall på angiven e-postadress. Urval och intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Scroll Up