Överlägg

Anpassad utbildning i offentlig upphandling

En anpassad utbildning är ett perfekt alternativ om ni vill skräddarsy en utbildning inom offentlig upphandling utifrån just era behov och önskemål. Ni kan välja mellan att utgå från våra färdiga utbildningspaket eller välja ut de delar som passar just er.

Målgrupp

Anpassad utbildning i offentlig upphandling är ett upplägg som vänder sig till både beställare och leverantörer med specifika behov och önskemål eller som inte har möjlighet att delta i våra schemalagda utbildningar t.ex. av geografiska eller tidsmässiga skäl.

Upplägg

Samtliga våra schemalagda utbildningar går att genomföra som anpassade utbildningar, men självklart kan vi även skräddarsy utbildningens innehåll utifrån era behov och önskemål. Utbildningen är flexibel vad gäller såväl plats, tid som innehåll och antal deltagare.

Vi berättar gärna mer om hur vi kan lösa ert behov av anpassad utbildning. Välkommen att kontakta Lotta Berglund på telefon 021-661 66 17 eller e-post: lotta.berglund@colligio.se

Är du nyfiken på innehållet i våra övriga utbildningar kan du läsa mer här

Exempel på anpassade utbildningar som Colligio genomfört
  • Utbildning om LOU (lagen om offentlig upphandling) utifrån rollen som ledning, förvaltare, beställare med flera. Utbildningen höllls under två dagar för samtliga allmännyttiga bostadsbolag inom Göteborgs stad genom koncernmodern AB Framtiden.
  • Utbildning för lokala företag under en halv dag om LOU och hur den enskilda kommunen arbetar i upphandlingsfrågor. Utbildningen har hållits för kommuner som Malung-Sälen, Sollefteå, Härnösand med flera.
  • Utbildning inom området offentlig upphandling för statliga myndigheter, där samtliga med budgetansvar får en belysning av procedurreglerna. Utbildningen har hållits för myndigheter som länsstyrelserna i Dalarnas, Uppsala och Västmanlands län.
Scroll Up