Vill du bli upphandlingskonsult på Colligios Falukontor?

Colligio är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom offentlig upphandling med ett trettiotal anställda konsulter. Vi har kontor i Falun, Göteborg, Jönköping, Norrköping och Stockholm. Kundernas efterfrågan av Colligios tjänster ökar och vi behöver förstärka vårt Falukontor med en eller flera konsulter. Vill du vara med och utveckla verksamheten tillsammans med oss?

Vi arbetar med många spännande och varierande uppdrag åt olika kunder. Söker du ett omväxlande jobb med stor frihet under ansvar, omgiven av andra erfarna konsulter och kontinuerligt arbete med kompetensutveckling så kan detta vara jobbet för dig!

Arbetsuppgifterna innebär att du behöver vara strukturerad, flexibel och ha god förmåga att skapa och upprätthålla relationer med uppdragsgivare och beställare.

Som upphandlingskonsult hos oss kommer du att jobba i team. Du kommer att driva och genomföra varierande upphandlingsprojekt och kommunicera med beställare, leverantörer och kollegor. Din utmaning blir att tillsammans med dina kollegor hitta bästa möjliga lösning för uppdragsgivaren!

Det är meriterande om du har erfarenhet av att göra upphandlingar enligt LOU/LUF eller har erfarenhet av inköp/upphandling inom IT-sektorn.

Arbetsplatsen är placerad i fina lokaler på huvudkontoret i centrala Falun.

På Colligio är du som person lika viktig som det du presterar. Vi söker både juniora och mer erfarna upphandlingskonsulter. För oss är det viktigt med arbetsmiljöfrågor och att arbetsplatsen känns inspirerande och motiverande så att alla trivs. Vi lägger därför ett stort engagemang i vår arbetsmiljö och värdegrund. Colligio har självklart kollektivavtal.

Har du frågor om tjänsten eller oss? Ring mig direkt på tel. 08-120 470 01 eller e-post: johan.lundvall@colligio.se

Vill du ansöka direkt? Skicka din CV direkt till mig: johan.lundvall@colligio.se

Kontakta mig idag, urval och intervjuer sker löpande!

Bästa hälsningar,

Johan Lundvall
VD, Colligio