Överlägg

Colligio hjälper dig göra en bra affär

Colligio har lång erfarenhet av offentlig upphandling av varor, tjänster, IT och byggentreprenader. Våra konsulter är kunniga, lyhörda och alltid måna om att våra kunder ska göra en bra affär på ett juridiskt korrekt sätt.

Colligio bistår myndigheter, landsting och kommuner med alla typer av stöd inom offentlig upphandling. Med över 400 genomförda uppdrag per år är vi ett av de tre största konsultbolagen inom offentlig upphandling i Sverige.

Våra upphandlingskonsulter är kunniga och engagerade och med vår erfarenhet, väl inarbetade arbetsmodell och våra juridiska specialister finns alla förutsättningar att göra en bra affär.

Vi brinner för upphandling och vill att du som väljer oss ska känna dig trygg. Därför erbjuder vi stöd under hela upphandlingen, från planering till avtalstecknande. Vi är flexibla och kan fungera som projektledare för hela upphandlingen eller vara delaktiga i processen som exempelvis rådgivare eller juridiskt stöd.

Vi ställer även all vår kunskap och erfarenhet till förfogande i våra populära utbildningar för upphandlare som är bland de mest kompletta på marknaden. Bekanta dig gärna med våra utbildningar

Colligio erbjuder tjänster som

  • Upphandlingsstöd
  • Samordnad upphandling
  • Utbildning
  • Upphandlingsjuridiskt stöd
  • Avropsstöd

Vi har kontor i Falun, Göteborg, Jönköping, Malmö, Norrköping och Stockholm. Titta gärna in om du har vägarna förbi, men annars är du alltid välkommen att ringa eller maila någon av våra medarbetare.

Scroll Up