Överlägg

Jobba som upphandlingskonsult hos Colligio

Vill du jobba som upphandlingskonsult hos Colligio? Vi söker nya medarbetare inom byggentreprenad och IT till våra kontor i Stockholm och Göteborg.

Colligio är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom offentlig upphandling och vi söker dig som vill jobba som upphandlingskonsult. På uppdrag av våra kunder driver vi upphandlingsprojekt mot uppsatta mål.

I rollen som upphandlingskonsult har du goda möjligheter att vara med och bestämma vilka uppdrag som hamnar på ditt skrivbord. Vi har stort förtroende för våra medarbetare och så länge du får arbetet gjort har du stor frihet att lägga upp din arbetsdag på det sätt som passar dig bäst. I Stockholm jobbar våra medarbetare mest från kontoret, medan man i Göteborg tillbringar mer tid uten hos kunden.

Vi har även verksamhet i Falun, Norrköping, Jönköping och Malmö och om du någon gång skulle vilja flytta från storstaden står dörrarna alltid öppna på något av våra andra kontor!

Vem söker vi?

Vi letar efter dig som brinner för upphandling och med glädje tar dig an nya och spännande projekt. Vi arbetar alltid i team så är det väldigt viktigt att du är en samarbetsvillig person som alltid strävar efter att vara kommunikativ, lösningsorienterad och pedagogisk.

Det är önskvärt att du har flera års erfarenhet av upphandling inom offentlig sektor. Din utbildning och bakgrund kan variera så länge du har arbetat med upphandling inom entreprenad eller IT tidigare.

Låter det intressant?

Har du frågor är du välkommen att kontakta VD Johan Lundvall på telefon 08-120 470 01 eller e-post: johan.lundvall@colligio.se.

Skicka ansökan med CV till Johan Lundvall på angiven e-postadress. Urval och intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Upphandlingskonsulter inom andra områden

Vi är alltid intresserade av personer som brinner för upphandling och livet som konsult även inom andra områden än IT och byggentreprenader. Om du känner att Colligio skulle vara något för dig och du för oss så är du varmt välkommen att skicka in en intresseanmälan och CV.

Scroll Up