Vi söker nya medarbetare inom flera olika områden såsom entreprenad, IT, varor och tjänster till alla våra kontor.

Colligio är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom upphandling för offentlig sektor. För oss är det viktigt att våra konsulter gillar att arbeta i team och att utveckla verksamheten tillsammans. På uppdrag av och i samarbete med våra kunder driver vi upphandlingsprojekt mot uppsatta mål, där ett engagemang och personligt ansvar ska finnas i varje uppdrag. Som upphandlingskonsult hos Colligio får du ett utmanande, omväxlande och flexibelt arbete med uppdrag i olika typer av branscher.

Arbetsuppgifter
Du kommer tillsammans med kolleger att genomföra upphandlingsuppdrag inom lämpliga områden.
Vi ser gärna att du även är intresserad av att arbeta med utbildning inom offentlig upphandling.
Är du jurist så erbjuder vi dig också upphandlingsjuridiska uppdrag, som exempelvis att bistå våra kunder vid överprövningar. Arbetet innebär kontinuerlig kontakt och dialog med såväl uppdragsgivare som leverantörer och övriga intressenter.

Kvalifikationer
Den viktigaste kvalifikationen är DU som person, men sannolikt har du en bakgrund med akademisk utbildning alternativt YH-/KY-utbildning samt erfarenhet av operativt arbete med offentlig upphandling.
Har du begränsad erfarenhet av operativt arbete med offentlig upphandling finns det möjlighet att påbörja en spännande karriär som juniorkonsult.

Vill du veta mer,
kontakta Johan Lundvall på telefon 08-120 470 01 eller e-post till johan.lundvall@colligio.se.
Ansökan med CV skickas till Johan Lundvall på angiven e-postadress.
Urval och intervjuer sker löpande.